CUCCIO NATURALÉ крем 226 гр.

890 ден

Cuccio Naturalé крем за раце и тело .
Основниот состав на кремот е богат со витамини и растителни екстракти, кои помагаат за обновување на кожата, максимална хидратација и храна на кожата.
Кожата е хидрирана, видно подмладена, станува поеластична и затегната и добива поздрав изглед.
Патентираната формула ја одржува кожата хидрирана 24 часа по нанесувањето и одржува негуван изглед помеѓу третманите.

Description

Cuccio Naturalé крем за раце и тело . Основниот состав на кремот е богат со витамини и растителни екстракти, кои помагаат за обновување на кожата, максимална хидратација и храна на кожата. Кожата е хидрирана, видно подмладена, станува поеластична и затегната и добива поздрав изглед. Патентираната формула ја одржува кожата хидрирана 24 часа по нанесувањето и одржува негуван изглед помеѓу третманите.

Brand

CUCCIO

Голем избор на квалитетни соли за педикир, производи за деток, од Американскиот бренд Cuccio.