CUCCIO Турпии лепенки за еднократна употреба 50 бр.

1,100 ден

CUCCIO Професионална, абразивна хартија за еднократна употреба, која се лупи, дизајнирана исклучиво за салони.
За еднократна употреба, користи, излупи и фрли за 100% дезинфекција!
Црни 80 абразивност.

Description

CUCCIO Професионална, абразивна хартија за еднократна употреба, која се лупи, дизајнирана исклучиво за салони.
За еднократна употреба, користи, излупи и фрли за 100% дезинфекција!
Црни 80 абразивност.

Brand

CUCCIO

Голем избор на квалитетни соли за педикир, производи за деток, од Американскиот бренд Cuccio.