Cuccio UV T3 гел 28 гр.

1,650 ден

CUCCIO UV T3 гел со лесна брзина на примена. Екстра силен и издржлив, лесен и флексибилен. Не пожолтува.

Description

CUCCIO UV T3 гел со лесна брзина на примена. Екстра силен и издржлив, лесен и флексибилен. Не пожолтува.

Brand

CUCCIO

Голем избор на квалитетни соли за педикир, производи за деток, од Американскиот бренд Cuccio.