Sale!

ЛЕД/УВ Ламба за нокти 54 W

600 ден

54 W – УВ ЛЕД лампа за печење нокти

*Електричните апарати за маникир немаат гаранција.

Description

УВ / ЛЕД Печка за нокти 54 W – SUN-X

Одличен избор на печка за надградба акрил и надградба гел на нокти.

Избор на 5000 професионалци: SUN X5 е специјализирана UV LED ламба за печење нокти.
Брзо сушење на ноктите, идеална печка за професионалци и почетници.
Има смарт сензор и прилагодлив тајмер кој се сетира на 5/30/60 секунди.