Cuccio венер 1 – 13 мл

700 ден

Ноктот најпрво се турпире со блок турпија, па се нанесува од венер 1 на ноктот. Се остава ноктот да се исуши (обезмасти) за дополнителна обработка на ноктот.

Description

 

Ноктот најпрво се турпире со блок турпија, па се нанесува од венер 1 на ноктот. Се остава ноктот да се исуши (обезмасти) за дополнителна обработка на ноктот.

Brand

CUCCIO

Голем избор на квалитетни соли за педикир, производи за деток, од Американскиот бренд Cuccio.