Cuccio универзална база 13 мл

1,290 ден

CUCCIO LED/UV универзална база помага да создадете идеална основа на вашите природни нокти, пред да нанесете гел-лак во боја. Оваа универзална база помага да се измазнат несовршеностите на природните нокти и е одлична за оштетени нокти како и за клиентите коишто долго време носеле екстензии, па сакаат да се префрлат на нокти со природен изглед.

Description

CUCCIO LED/UV универзална база помага да создадете идеална основа на вашите природни нокти, пред да нанесете гел-лак во боја. Оваа универзална база помага да се измазнат несовршеностите на природните нокти и е одлична за оштетени нокти како и за клиентите коишто долго време носеле екстензии, па сакаат да се префрлат на нокти со природен изглед.

Brand

CUCCIO

Голем избор на квалитетни соли за педикир, производи за деток, од Американскиот бренд Cuccio.