Cuccio топ лак 13 мл

900 ден

Ноктот се премачкува со top coat од Cuccio, сјајнио топ и се пече на лампа. Ги пополнува пукнатините на ноктот, ја заштитува бојата на гелот и дава блескав финиш. Се пребришува.

Description

 

Ноктот се премачкува со top coat од Cuccio, сјајнио топ и се пече на лампа. Ги пополнува пукнатините на ноктот, ја заштитува бојата на гелот и дава блескав финиш. Се пребришува.

Brand

CUCCIO

Голем избор на квалитетни соли за педикир, производи за деток, од Американскиот бренд Cuccio.