Cuccio прајмер киселински 10 мл

550 ден

Cuccio Прајмерот се користи за чистење и дехидрирање на основата врз која ќе го ставиме гелот или гел лакот.

Description

Cuccio Прајмерот се користи за чистење и дехидрирање на основата врз која ќе го ставиме гелот или гел лакот.

Brand

CUCCIO

Голем избор на квалитетни соли за педикир, производи за деток, од Американскиот бренд Cuccio.