Cuccio гел лак 13 г

690 ден

Имајте ја бојата на нокти која ја посакувате со додатна цвртстина на нокто.
Cuccio гел лакот има стабилизирана формула без испарување, згуснување, стврднување и сушење.
Гел лак може да се нанесува на природен нокт претходно обработен или како боја на гел или акрилна техника.

**Доколку сакате некоја нијанса, ве моламе јавете ни се да провериме дали е достапна.

Description

Имајте ја бојата на нокти која ја посакувате со додатна цвртстина на нокто. Cuccio гел лакот има стабилизирана формула без испарување, згуснување, стврднување и сушење.
Гел лак може да се нанесува на природен нокт претходно обработен или како боја на гел или акрилна техника.

Brand

CUCCIO

Голем избор на квалитетни соли за педикир, производи за деток, од Американскиот бренд Cuccio.