Cuccio билдер база со калциум 13 мл

1,390 ден

CUCCIO LED\UV Билдер со калциум може да се користи како тврд гел.
Ги штити и храни природните нокти бидејќи е богат со калциум.
Може да се користи за продолжување, издолжување на природните нокти.
Лесна апликација бидејќи има четкичка.

Description

CUCCIO LED\UV Билдер со калциум може да се користи како тврд гел. Ги штити и храни природните нокти бидејќи е богат со калциум. Може да се користи за продолжување, издолжување на природните нокти. Лесна апликација бидејќи има четкичка.

Brand

CUCCIO

Голем избор на квалитетни соли за педикир, производи за деток, од Американскиот бренд Cuccio.