Cuccio база за гел лак 13 мл

900 ден

Cuccio база за гел лак се користи за брзо и лесно обликување на природниот нок.
Го заштитува ноктот а воедно и израмнува ноктната плочка давајќи волумен и цврстина.

Description

Cuccio база за гел лак се користи за брзо и лесно обликување на природниот нок. Го заштитува ноктот а воедно и израмнува ноктната плочка давајќи волумен и цврстина.

Brand

CUCCIO

Голем избор на квалитетни соли за педикир, производи за деток, од Американскиот бренд Cuccio.