Термо ќебе Silver

(1 customer review)

1,990 ден

ЕЛЕКТРИЧНО ТЕРМО ЌЕБЕ
За да се обезбеди пријатно чуство за време на третманите, дури и во најстудените месеци, помага термичката удобност на електричното ќебе. Константната  температура помага против наглите промени на температурата што телото може да ги почувствува за време на третманите, а топлината го помага релаксирачкиот ефект врз мускулите. Уредот е опремен со далечински управувач со три степени на подесување, и со 4 ремени кои овозможуваат заврзување на ќебето на креветот.  Препорачана удобна температура 32°C

Технички карактеристики: 105 W 230V-50Hz
Димензија: 185*76

Description

1 review for Термо ќебе Silver

  1. Марија Мираж

    Одлично за затоплување. Кебето е идеално за масажи.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *