FONEX Восок за коса GUMMY Hard Finish 150 ml

300 ден

FONEX GUMMY HARD FINISH STYLING WAX 

Вашата должина на коса повеќе не е проблем!

Fonex Gummy восокот за коса дава одлична форма и прекрасен сјај на секоја фризура, благодарение на ултра силното држење.

Основата на овој восок е посебно погоден за ситуации во кои е потребно силно држење, активности како возење велосипед, играње спорт и ветровити денови.

Fonex Gummy Styling Wax има мирис како гуми за џвакање и е причината што го прави идеален особено за помладите клиенти.

Начин на употреба: Нанесете го на косата со масирање и обликувајте ја косата.

Out of stock

Description

Brand

FONEX

FONEX 💈 Професионална линија на восоци, гелови, колонски води за Берберски и Фризерски салони.