KYANA Heat Protecting Straightening Cream 150ml.

400 ден

KYANA Heat Protecting Straightening Cream 150ml.
Крема за пеглана коса која ефикасно спречува електростатички електрицитет на косата.
Заштитува навлажнување од надворешни влијанија и променливи временски услови.
Се нанесува на мокра коса и не се одмива.

 

Description

KYANA Heat Protecting Straightening Cream 150ml.
Крема за пеглана коса која ефикасно спречува електростатички електрицитет на косата.
Заштитува навлажнување од надворешни влијанија и променливи временски услови.
Се нанесува на мокра коса и не се одмива.

Brand

KYANA

Грчки Бренд на производи за коса KYANA наменети за професионална употреба во фризерски салони.  Веке испробани високо квалитетни шампони, маски, фарби за коса