HerFit Pro Маска Силвер 500мл

700 ден

Маската за Плава коса е одличен третман за природно руси или фарбани плави коси. Ја поправа и заштутвуа плавата коса. Природните и седите коси го враќаат својот јај и светлина.

Description

Brand

HerFit Pro

Производи од Италијанскиот бренд HerFit Pro. Шампони, маски со прекрасен мирис и голема густина, за нормална коса, обоена коса, оштетена и смирување Анти фриз.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HerFit Pro Маска Силвер 500мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *