HerFit Pro Маска за Нормална Коса 1000мл

800 ден

Маската за нормална коса од 1000 мл е идеален за секојдневна употреба. Ја ревитализира косата, ја негува и и дава пријатен мирис и свежина.

Description

Brand

HerFit Pro

Производи од Италијанскиот бренд HerFit Pro. Шампони, маски со прекрасен мирис и голема густина, за нормална коса, обоена коса, оштетена и смирување Анти фриз.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HerFit Pro Маска за Нормална Коса 1000мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *