HerFit Pro Силиконски Капки Ленено Семе 100мл

800 ден

Силиконски капки за облик и сјај се одличен хранлив серум за обликување на фризурата. Влакното добива убав сјај и станува свилено.

Category:

Brand

HerFit Pro

Производи од Италијанскиот бренд HerFit Pro. Шампони, маски со прекрасен мирис и голема густина, за нормална коса, обоена коса, оштетена и смирување Анти фриз.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HerFit Pro Силиконски Капки Ленено Семе 100мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *