KYANA Киселина за трајна No.2 80ml

140 ден

KYANA Киселина за трајна No.2 80ml
Киселина за трајна андолација. Се користи за третирана и оштетена коса.

Description

KYANA Киселина за трајна No.2 80ml
Киселина за трајна андолација. Се користи за третирана и оштетена коса.

Brand

KYANA

Грчки Бренд на производи за коса KYANA наменети за професионална употреба во фризерски салони.  Веке испробани високо квалитетни шампони, маски, фарби за коса