KYANA Киселина за трајна No.1 80ml

140 ден

KYANA Киселина за трајна No.1 80ml
Киселина за трајна андолација. Се користи за фарбана коса.

Description

KYANA Киселина за трајна No.1 80ml
Киселина за трајна андолација. Се користи за фарбана коса.

Brand

KYANA

Грчки Бренд на производи за коса KYANA наменети за професионална употреба во фризерски салони.  Веке испробани високо квалитетни шампони, маски, фарби за коса