KYANA COLOR REMOVER 100ml

420 ден

KYANA COLOR REMOVER 100ml
Отстранувачот на боја за коса од KYANA ефикасно ја остстранува непосакуваната боја од косата. Неговиот состав гарантира враќање на предходната нијанса без дополнително оштетување. Може да се користи на цела коса или само да одредени делови.
Содржи: РЕДУЦЕР 100мл и АКТИВАТОР 100мл.
Се препорачува само за професионална употреба.

 

Description

KYANA COLOR REMOVER 100ml
Отстранувачот на боја за коса од KYANA ефикасно ја остстранува непосакуваната боја од косата. Неговиот состав гарантира враќање на предходната нијанса без дополнително оштетување. Може да се користи на цела коса или само да одредени делови.
Содржи: РЕДУЦЕР 100мл и АКТИВАТОР 100мл.
Се препорачува само за професионална употреба.

Brand

KYANA

Грчки Бренд на производи за коса KYANA наменети за професионална употреба во фризерски салони.  Веке испробани високо квалитетни шампони, маски, фарби за коса