EUROSTIL Дрвена четка Ø 18 мм

600 ден

Дрвена четка Еуростил Ø 18 мм со природни влакна за совршено права коса.

Description

Дрвена четка Еуростил Ø 18 мм

Brand

MP HAIR

Италијанскиот бренд MP HAIR е производител на високо квалитетни чешели, четки како и електрички апарати за коса, како фенови, пегли, машинки…