EUROSTIL Дрвена четка Ø 12 мм

400 ден

Дрвена четка Еуростил Ø 12 мм со природни влакна за совршено права коса.

Description

Brand

MP HAIR

Италијанскиот бренд MP HAIR е производител на високо квалитетни чешели, четки како и електрички апарати за коса, како фенови, пегли, машинки…