MpHair Четка за Коса Надоградба

400 ден

• 100% влакна од свиња
• Внатрешни пластични врвови
• Пневматика
• Гумена рачка која не се лизга

Description

Brand

MP HAIR

Италијанскиот бренд MP HAIR е производител на високо квалитетни чешели, четки како и електрички апарати за коса, како фенови, пегли, машинки…