LIFE COLOR PLUS боја за коса 100 МЛ

300 ден

Професионални фарби за коса кои гарантираат јака и постојана боја за коса, која трае од 4 до 6 недели. Квалитетни фарби кои даваат сјај, влажност на влакното и брзо постигнување на идеалната нијанса. Лесно се аплицира во домашни услови и се погодува вистинската нијанса.

Description

Brand

KYANA

Грчки Бренд на производи за коса KYANA наменети за професионална употреба во фризерски салони.  Веке испробани високо квалитетни шампони, маски, фарби за коса