HerFit Pro Хидрогрен 9% 250 мл

90 ден

9% хидрогренот за средно осветлување, 2 до 3 нивоа.
Секогаш бојата за коса заправувајте ја во неметален сад, измешајте заедното со бојата на коса, зависно од брендот и соодност.

Description

Brand

HerFit Pro

Производи од Италијанскиот бренд HerFit Pro. Шампони, маски со прекрасен мирис и голема густина, за нормална коса, обоена коса, оштетена и смирување Анти фриз.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HerFit Pro Хидрогрен 9% 250 мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *