Трака за кревет 70 метри

350 ден

Трака за козметички и медициски кревет – ширина 80 сантиметри должина 70 метри.

Description

Brand

DOLL

Италијанскиот бренд за прозиводи за депилација Doll достапен со прекрасни масла и млека за депилација. 🦵 Природна формула на млека за чистење на непосакуваниот восок.