Шнола за коса крокодил 6 бр.

180 ден

Пластична штипка за прицврстување на косата при третман на фенирање, обликување и боење.

Description

Шнола за коса крокодил 6 бр.

Brand

MP HAIR

Италијанскиот бренд MP HAIR е производител на високо квалитетни чешели, четки како и електрички апарати за коса, како фенови, пегли, машинки…