Sale!

MP HAIR Вага

900 ден

ДИГИТАЛНА ПРОФЕСИОНАЛНА  ВАГА

Вага со напредна технологија со сензори и висока прецизност.

  • Капацитет: max 5000 g
  • Единица за тежина: g – oz – ib: oz – ml
  • LCD дисплеј со позадинско осветлување
  • 4 прецизни сензори
  • Индикатор за слаба батерија
  • Автоматско исклучување (во мирување 45 секунди.)
  • Напојување: 2 AAA батерии
  • Тенок дизајн
  • Црна боја
  • Димензии: Должина 16 x Ширина 18,8 x Висина 1,5 cm

Description

Brand

MP HAIR

Италијанскиот бренд MP HAIR е производител на високо квалитетни чешели, четки како и електрички апарати за коса, како фенови, пегли, машинки…