MP HAIR Пумпица за вода

500 ден

Одличен модерен италијански дизајн на пумпица за вода. Елегантен изглед кој се вклопува во било како фиризерски салон благодарение на својот минималистички дизјан.

Description

Brand

MP HAIR

Италијанскиот бренд MP HAIR е производител на високо квалитетни чешели, четки како и електрички апарати за коса, како фенови, пегли, машинки…