КYANA црна крпа за фризер

250 ден

КYANA црна крпа за фризер

Димензија: 50 * 90см

Description

Црната крпа за фризер е неопходен додаток за негата на клиентите и опремата во фризерскиот салон. Оваа црна крпа, со својата квалитетна изработка и премиум материјали, има за цел да го подобри и олесни работниот процес на фризерите, не оставајќи остатоци од боја по неа, исто да им обезбеди пријатно и чисто искуство на клиентите.

Оваа црна крпа е идеална за бришење и обложување дури и на клиентите со екстремни бои и преливи на косата.  Таа е лесна за одржување, што значи дека може да се користи долгорочно без загуба на квалитет.

Brand

KYANA

Грчки Бренд на производи за коса KYANA наменети за професионална употреба во фризерски салони.  Веке испробани високо квалитетни шампони, маски, фарби за коса