MP HAIR UV Стерилизатор

2,900 ден

Професионален УВ дигитален стерилизатор за комплетна стерилизација на фризерски и козметички алат.

ПОТРОШЕНО!!

Out of stock

Description

Brand

MP HAIR

Италијанскиот бренд MP HAIR е производител на високо квалитетни чешели, четки како и електрички апарати за коса, како фенови, пегли, машинки…