MP HAIR Тостер за коса

2,500 ден

Карактеристики:

• Опремено со 5 заменливи алуминиумски плочи:
– 1 Тостер
– 1 Мини тостер
– 1 Мазна
– 1 Триаголен
– 1 Бранови
• Работна температура од 200 ° C
• Ширина на плочата 6 см

Description

Brand

MP HAIR

Италијанскиот бренд MP HAIR е производител на високо квалитетни чешели, четки како и електрички апарати за коса, како фенови, пегли, машинки…