Пегла за коса Инфраред

6,100 ден

Description

пегла за коса

Пеглата Инфраред има плочи со голема отпорност кои за неколку секунди овозможуваат достигнување на температура од 230° и ја одржуваат константно цело време при работа.
Титаниумските плочи овозможуваат заштеда на потрошувачка на електрична енергија. Вистинска професионална пегла за фризерски салон.

Brand

MP HAIR

Италијанскиот бренд MP HAIR е производител на високо квалитетни чешели, четки како и електрички апарати за коса, како фенови, пегли, машинки…