Фен за коса MP HAIR 2000W

3,100 ден

КОМПАКТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН ФЕН
Future Ionic е компактен професионален фен за коса со високи перформанси, опремена со моќен AC мотор и јонизирачка технологија „Ionic Technology“.

ЈОНИЗИРАЧКАТА ТЕХНОЛОГИЈА се состои во емисија на негативни јони, атоми способни да ги делат молекулите на водата што ги прави полесно апсорбирани од косата, за да ги одржуваат хидрирани, меки и сјајни. Негативните јони имаат способност да го неутрализираат статичкиот електрицитет присутен во косата, одговорен за непроѕирноста и наелектризираноста на косата и да го елиминираат разлетувањето. Со технологијата на негативни јони се намалува времето на сушење, а со тоа и потрошувачката на енергија.
КАРАКТЕРИСТИКИ
• 2000 вати
• Професионален AC мотор
• Јонизирачки ефект
• 2 брзини
• 3 температури
• Копче за ладен воздух
• 2 воздушни концентратори
• 1 дифузер
• Должина на електричен кабел 3 m

Description

Brand

MP HAIR

Италијанскиот бренд MP HAIR е производител на високо квалитетни чешели, четки како и електрички апарати за коса, како фенови, пегли, машинки…