Пегла за коса Smart Professional

5,500 ден

Smart Professional може да се користи во нормален режим за сува коса и со сензорот за влажност за влажна, добро исушена коса заради тоа шо има со режими за двојна употреба. Сензорот за влажност автоматски го идентификува моменталното ниво на влажност во косата и, врз основа на тоа, ја избира вистинската температура, намалувајќи го оштетувањето на косата создадено од топлина и заштитувајќи ја. Плочите на пеглата за коса Smart Professional се обложени со керамика, материјал кој рамномерно ја распределува топлината. Тесниот и заоблен дизајн на Smart Professional пеглата е погоден и за создавање совршена права коса и за создавање фризури со меки бранови.

Description

pegla za kosa smart

 

Brand

MP HAIR

Италијанскиот бренд MP HAIR е производител на високо квалитетни чешели, четки како и електрички апарати за коса, како фенови, пегли, машинки…