MP HAIR Преса за ретро бранови

3,600 ден

Карактеристики:

• Керамички и јонски турмалински плочи

• јонизирачки својства

• Отпорност на технологија MCH: хомогена и постојана топлина

• Ергономски и лесен за ракување

Технички спецификации:

 

• Прилагодлива дигитална температура од 130 ° C до 230 ° C

• ЛЦД дигитален дисплеј

• Должина на пресата 10,2 см

• Длабочина на пресата 4 см

• Автоматско исклучување во случај на прегревање

• Автоматско исклучување кога не се користи (60-минутен тајмер)

• Копче за затворање за безбедно складирање

• Должина на електричен кабел 3 m

• Професионален вртлив кабел од 360 °

Description

Brand

MP HAIR

Италијанскиот бренд MP HAIR е производител на високо квалитетни чешели, четки како и електрички апарати за коса, како фенови, пегли, машинки…