Sale!

MP HAIR Преса за брановидна коса

2,800 ден

Карактеристики на пресата за брановидна коса:

• Керамички обложени плочки

• Електронска регулација на температурата

• 4 нивоа на температура од 150 ° C до 200 ° C

• ЛЦД дигитален дисплеј

• Врв изолиран на топлина

• Должина на електричен кабел 3 m

• Професионален вртлив кабел од 360 °

Description

Brand

MP HAIR

Италијанскиот бренд MP HAIR е производител на високо квалитетни чешели, четки како и електрички апарати за коса, како фенови, пегли, машинки…