WAHL SUPER TAPER машинка за коса

5,000 ден

Најпродаваната  шрофесионална машинка за коса во Македонија.
Со својот моќен и издржлив V5000 мотор за стрижење заслужено Wahl Super Taper е најпродаваната машинка за коса во Македонија.
Карактеристично за Wahl Super Taper и за сите Wahl машинки е метален хромиран и отпорен на ‘рѓа нож.
Идеален за професионална и домашна употреба.

Вклучува:
Заштитник на сечилото;
4 чешли за прицврстување (#1–#4);
Чешел со рамен врв
Масло за нож;
Четка за чистење.

Description

Brand

WAHL