STHAUER Машинка за коса DETAILER

1,800 ден

Карактеристики:
• Работи со  кабел
• Моќен и тивок мотор со ниски вибрации
• Професионално и прецизно сечење
• Ергономски дизајн
• Лесен и практичен

Технички карактеристики:
• челична глава од 35 мм

Вклучени податоци:
• 4 пластики од 1 – 2 – 3 – 4 мм
• 1 четка за чистење на главата
• 1 масло за подмачкување

Description

Brand

STHAUER