GAMMA+ Машинка за стрижење – Zero

5,500 ден

Совршено бричење до нула ниво со ултра тенки и хипоалергични златни титаниумски фолии со машинката за бричење ZERO кои не ја иритираат вашата кожа.

 • Сечила од нергосувачки челик.
 • Интрегриран тример за бакенбари
 • Литиум-јонска батерија која обезбедува 120 минути работење.
 • Полнењето е за 30 минути.
 • Работи и со кабел и безжично.
 • Лесен е 130 грама и е ергономски.

Description

Совршено бричење до нула ниво со ултра тенки и хипоалергични златни титаниумски фолии со машинката за бричење ZERO кои не ја иритираат вашата кожа.

 • Сечила од нергосувачки челик.
 • Интрегриран тример за бакенбари
 • Литиум-јонска батерија која обезбедува 120 минути работење.
 • Полнењето е за 30 минути.
 • Работи и со кабел и безжично.
 • Лесен е 130 грама и е ергономски.

Brand

GAMMA-PIU

Италијанскиот бренд за професионални производи за коса GAMMA-PIU е специјализиран за фенови и пегли за коса. Располагаме со неколку модели на GAMMA+ производи