STHAUER ФИГАРО ЗА КОСА 25 МM

2,600 ден

Карактеристики:

• Керамички слој
• Достигнува температура за 30 секунди
• Ергономски и лесен за ракување
• Удобна рачка за долг зафат

Технички спецификации:
• Работна температура 200 ° C
• Должина на електричен кабел 3 m
• Професионален вртлив кабел од 360 °

Description

Brand

STHAUER