DEPILEVE Шеа Путер восок 1кг

1,250 ден

DEPILEVE Шеа путер традиционален БИО восок е нова формула, создаден од сертифицирани органски суровини. Био восокот е составен од органски боров колофон и масло од соја. Се топи на ниска температура и има исклучителна еластичност. Делотворна кремава структура со шеа путер и средно време на сушење,совршен за најладните месеци (кога кожата е сува, иритирана и испукана). За најдобри резултати, се нанесува во многу тенки слоеви. Убаво мириса. Точката на топење е 46°C.

Description

DEPILEVE Шеа путер традиционален БИО восок е нова формула, создаден од сертифицирани органски суровини. Био восокот е составен од органски боров колофон и масло од соја. Се топи на ниска температура и има исклучителна еластичност. Делотворна кремава структура со шеа путер и средно време на сушење,совршен за најладните месеци (кога кожата е сува, иритирана и испукана). За најдобри резултати, се нанесува во многу тенки слоеви. Убаво мириса. Точката на топење е 46°C.

Brand

DEPILEVE

Разгледајте ги производите за депилација на шпанскиот бренд DEPILEVE. Фантастична селекција на производи за професионална употреба.