Doll Восок ролон алое вера 100 гр

100 ден

Xanitalia Doll восок за епилација на тело со екстракти од алое вера, освежителен мирис.
Се одликува со добра адхезија, за силни и тврди влакна и е погоден за сите делови од телото.

Description

Xanitalia Doll восок за епилација на тело со екстракти од алое вера, освежителен мирис.
Се одликува со добра адхезија, за силни и тврди влакна и е погоден за сите делови од телото.

Brand

DOLL

Италијанскиот бренд за прозиводи за депилација Doll достапен со прекрасни масла и млека за депилација. 🦵 Природна формула на млека за чистење на непосакуваниот восок.