Silk Ладен Восок лименка Азулен – 800 gr

700 ден

Ладен восок за депилација со ленти со формула со камилица. Идеален за сензитивна кожа и многу чувствителни области.
Препорачлив за раце, пазуви и линијата на бикините.

Тип на влакно: фини и средни.
Тип на кожа: сува и чувствителна.
Зони: нозе, грб.

Out of stock

Brand

Silk