DOLL Масло за масажа Арган 500 мл

350 ден

Масло за масажа со оптимална флуидност за да се обезбеди максимална релаксација за време на третманот. Збогатен со марокански масло од араган, познат по тоа што дава нова цврстина на кожата. Идеален за чувствителни кожи.

Description

Brand

DOLL

Италијанскиот бренд за прозиводи за депилација Doll достапен со прекрасни масла и млека за депилација. 🦵 Природна формула на млека за чистење на непосакуваниот восок.