DOLL Масло за масажа Неутрал 500 мл

350 ден

Масло за масажа со оптимална флуидност за да се обезбеди максимална релаксација за време на третманот. Идеален за чувствителни кожи.

Description

Brand

DOLL

Италијанскиот бренд за прозиводи за депилација Doll достапен со прекрасни масла и млека за депилација. 🦵 Природна формула на млека за чистење на непосакуваниот восок.