Депилација

Премиум располага со голема палета на професионални производи за депилација.

Располагаме со топол восок, ладен восок (интимен восок), топилки за восок, хартија за депилација,  гел за пос-депилација, и уште многу други…

Исто така, во палетата на козметички производи на Премиум, спаѓаат и кревети за депилација, помошни колички за козметичарки, помошни столчиња за козметичарки и друго.

Премиум е застапник за шпански бренд за депилација Depileve во југо-источниот дел на Македонија. Доколку сте заинтерсирани за дел од производите на Depileve, можете да ги нарачате на телефонскиот број 070-596-777 и 075-344-777 и да им направиме испорака на истите до вашиот салон.

Соработуваме со голем број на козметички салони низ земјава и вршиме дистрибуција на опремата до самите салони.

Доколку сакате да бидете во тек со новостите и промоциите кои ги имаме, станете фан на нашата Facebook страна www.facebook.com/premium.store.mk

Нашите производи за депилација за професионална употреба можете да ги погледнете во категориите:

-Ладен восок за депилација

-Топол восок за депилација

Ленти за депилација

Топилки за восок

– Производи од Depileve.