Posted on

Фигара- Електрични Апарати

Сакате постојано да сте во тек со новите модерни фризури?

Posted on

Топлилка за восок Патрон

Специјална промоција на Топлика за восок – патрон

Добијте ја Топилката за восок, погодна за патрони за цена од само 500 денари.

Топилката има едно копче на која се вклучува да работи. По само неколку минути, восокот е спремен за депилација. Потоа, таа ја одржува температурата на восокот.
Доколку се одлучите за ваква топилка за депилација, треба да знаате дека Восокот во патрон е наменет за ладна депилација.
Восокот за ладна депилација се вади со хартија или со материјал.
Долку немате восок патрони и хартија за депилација, разгледајте ги останатите прозводи за депилација.

Искористете ја оваа понуда!
Количините се ограничени!

Posted on

Вапазон

Вапазон има специјална намена во козметичките салон. Нашиот модел е погоден за професионална употреба.
Во нашиот изложбен салон можете да го погледнете и моделот на вапазон кој го поседуваме.

Posted on Leave a comment

Интимен восок за депилација

Во нашата палета на производи имаме и восок за депилација наменет исклучително за интимните зони.

Интимниот восок за депилација е тип на топол восок. За негово користење не ни се потребни ленти.
Потребна ни се само добра топилка за загревање на восокот и лименка восок.

Posted on Leave a comment

Топол восок Depileve

Топлиот восок е наменет за депилација без лента. Погоден е за елиминирање на влакната за цело тело.

Неговото пакување може да биде во гранули и во пити. Го имаме со примеси на азулен, роза, путер и таратуф.

Филм восокот е сличен на восокот за топла депилација. Погоден исто за депилација на цело тело, ама посебно погоден за депилација на чуствителни области како пазуви и бикини линија.

Спакуван е во лименки, со примеси од Тахити и Путер.

Posted on

Топилка за восок

Апаратот за загревање на восок е неопходен во процесот на депилација. Без разлика за каков тип на депилација зборуваме, дали топла или ладна, пред да поченете со процесот на депилација, восокот мора да се загрее.
Со загревањето на восокот, тој од тврда маса се претвара во полутечна густа маса и е погоден за депилирање.

Ако загревањето го правите на шпорет или на плинско, постои можност да го прегреете и да ви биде тешко во одржувањето на температурата погодна за депилација.
Доколку е поладен, восокот не може добро да се залепи за вашата кожа, и темелно да ги опфати влакната.
Доколку восокот е претопол, постои можност да се изгорете.

За да може целиот процес на депилација да биде полесен и побрза, вам ви е потребно да си купите квалитетна топилка за затоплување на восок.

Среќна околност е што денес, цените на тоилките се прилично фини, и за добра сума на пари можете да најдете солидни топилки за восок.

Кај нас на сајтот или во продажниот салон во Струмица, можете да најдете неколку типови на топилки за восок

Posted on

Ладен восок за депилација

Ладниот восок за депилација се користи со ленти за еднократка употреба. Погоден е за широки области како што се нозе, раце, гради и грб.
Спакуван е во ролон и во лименка.


Во вашиот продажбен салон можете да го најдете во неколку видови:
Ролони:
Алое Вера
Златен
Маслинка
Кристален
Бронзен

Лименки:
Златен
Маслинка
Перла
Банана
Алое Вера

Погледнете ги ладните восоци кои ги имаме на online страната за депилација.

Таму ќе најдете и масла и млека за пост депилација.
Тие ќе ви ви помогнат за полесно елиминирање на восокот од вашата кожа. Исто и за омекнување на кожата од иритации.

Posted on

Држач за фен

Имаме пластичен држач за фен како од сликата подолу. Погоден е за заштрафување на ѕидна површина, а може и на мебел.
Држачот за фен го имаме во неколку бои: жолта, црвена и сина.

Доколку сакате да си купите држач за фен, може да го проследите линкот подолу.