UV ламба 2

kozmeticka-lamba
Наливни гелни нокти е техника на изливање со цел на подобрување на обликот и должината на ноктите. Со употреба на квалитетни гелови, типси, дополнителни производи, различни гелови во боја, гелови за француски маникир, цртање, контурирање и украсување на ноктите ни овозможува целосно да ги исполниме желбите на нашите клиенти. Со изработка на наливни гелни нокти може да се реши проблемот на болните, деформирани и оштетени нокти. Исто така со овој метод може да се реши и проблемот со лошата навика на грицкање на ноктите.

uv-lamba
uv-lamba2