Хидроген

Специјален хидроген со прочистена вода без минерални соли за подобро навлегување во структурата на косата и за подобри резултати за нејзино обојување. Одличен стабилизатор 10, 20, 30 & 40 vol. Хидрогенот во имаме во пакување од 1 литар и од пакување од 5 литра.
Погледни го производот

Бланж – осветлувач на коса

Компактен осветлувач на коса со заштитни ефекти кој е идеален за јаки третмани. Достапен е во три типа: Бел – идеален за осветлување. Прецизен во своите резутлати. Ја осветлува косата од 7 до 8 тона. Син- Специјална формула збогатена со агенти кои ја права вашата коса апсолутно бела. Лесен за нанесување. Мешавина мек и кремаст. Виолетов – Идеален за вадење на бојат...
Погледни го производот

Помошен стол PR-201

Овој помошен фризерски стол го имаме во две бои, црна и црвена. Помошниот стол (чираче) овозможува лесно движење низ вашиот салон. Лесен е за одржување и лесно се прилагодува на висина на која ви е потребно.
Погледни го производот

Лак за коса

Лакот за коса ја прави косата сјајна и полна со еластичност. Ја суши без оставање на остатоци.Содржи заштитни филтери против влажност. Достапен е во два типа: Power за долготраен ефект и цврстина; Extreme за долготраен ефект и екстра јака цврстина.
Погледни го производот